New web series Lucifer’ Season 6: Netflix Release Date Check here

 Luciferin kausi 6 on virallisesti aloitettu kuvaamisen Netflixissä. Kausi 6 on kuitenkin vielä kaukana. Täältä opit kaiken kaudesta 6, mukaan lukien sen tuotantotila, mitä voimme odottaa, miksi se on viimeinen kausi ja milloin voimme katsoa sitä Netflixissä.


Jos et ole vielä tehnyt niin, tutustu Luciferin kauden 5 esikatseluun, joka on mielestämme suurin ja paras Internetissä, mitä tapahtui näyttelyn kehittämisen aikana, ja olemme kaikki uusia vieraita ja toivottavasti voimme kirjoittaa tarinoita.


Kauden 5. jakso sulautettiin Netflix in elokuussa 2020, ja suurin osa jaksosta 2, jonka ilmoitettiin lopettaneen kuvaamisen vuoden 2021 alussa, mutta olemme siitä enemmän erillisissä esikatseluissamme.

Lucifer Kausi 6 Netflix Replay Mode

Virallinen uudistamisen tila: Päivitys (viimeksi päivitetty: 23. kesäkuuta 2020)


Alun perin Luciferin kausi 6 ei tietenkään koskaan tapahtunut.


Netflix-sarjan oli tarkoitus jatkua kaudesta 4 eteenpäin. Viidennen kauden jälkeen näyttely jaettiin osittain kahteen osaan ja jatkui.


Kun Netflix tilasi viimeisen kauden 5. kaudella, fanit eivät ilmeisesti olleet onnellisia siitä, että Netflix antoi Luciferille elämän uudelleen, mutta vain voittaakseen sen toisen kauden jälkeen. Tämä johti koko kampanjaasi, mukaan lukien vetoomukset (allekirjoittamalla menestynein vetoomus yli 100 kt).


Monien korkean profiilin kampanjoiden jälkeen ja sen jälkeen, kun Lucifer jatkaa puhaltaa ennätysvettä, fanit ottivat voiton ja näyttely elvytettiin.

Kuudennen kauden huhut alkoivat vuoden 2020 alussa, että Netflix muutti mieltään ja alkoi vaatia kauden 6 uusimista, mutta vain kerran se allekirjoitti kaiken.

Iledi Modrovich ja Joe Henderson allekirjoittivat kuudennen kauden helmikuun lopulla 2020.Usean huhtikuussa 2020 käydyn neuvottelun jälkeen toinen elpyminen vaikutti epätodennäköisemmältä, kun Tom Ellisin sopimukset putosivat neuvottelujen aikana, vaikka niistä sovittiin ja Tom Ellis allekirjoitti toukokuussa 2020.


Kuulimme ensimmäisen kerran Netflixin kurssista, joka kesti helmikuuhun 2020, jolloin TVLine paljasti, että Netflix oli neuvotellut Warner Brosin kanssa television kanssa näyttelyn laajentamiseksi.


23. kesäkuuta 2020 - saimme virallisesti tietoa kauden 6 tapahtumista, mutta se olisi "Final Final" kausi.


Onko tarina muuttunut 5. kaudella, nyt Lucifer-uusintana?

Joe Henderson sanoi, muuttuuko kauden 5B loppu nyt, kun Netflix on toimittanut kuudennen kauden. Puhuessaan haastattelussa hän sanoi:


"Kun kauden 6 idea tuli esiin, sanoimme Ildi (Modrovich, Shroffner) Netflixille:" Jos teemme niin ja saamme oikean tarinan, emme ", en halua tehdä mitä me kaikki haluamme tehdä jotain. "Menetti jotain. Kun katsot 5B: tä läpi, huomaat, että A ja B ovat todella iso kausi.

0 Comments

Post a Comment

Post a Comment (0)

Previous Post Next Post